Ledengedeelte

Welkom in het ledengedeelte van “de Symphonie”.

Informatie folder nieuwe leden:

De folder voor nieuwe leden is terug te vinden via onderstaande link naar de download-map. (Gebruik hierbij het nieuwe wachtwoord zoals verstrekt door het bestuur.)

Bladmuziek en muzikaal programma:

Het online verstrekken van de bladmuziek is iets gewijzigd. Dit heeft ondermeer met de beveiliging van de bestanden te maken.

In de download-map tref je steeds het lopende muzikale programma aan. Alle bijbehorende bladmuziek voor deze komende projecten kun je via onderstaande link downloaden. (Gebruik hierbij het nieuwe wachtwoord zoals aangekondigd door de voorzitter. Wachtwoord vergeten? Vraag het na bij het bestuur.)

→ Ga naar de download-map

Instructies voor het downloaden:

  • De link wordt geopend in een nieuw tab-blad of pagina, zodat je weer heel eenvoudig terug kunt keren naar deze locatie.
  • Per project zijn er mappen met het totale muzikale programma. Kies een van de projecten die je wilt downloaden. (bv. 01 Najaarsconcert 2017)
  • In iedere map zit een muziekstuk, gerangschikt per titel. (bv. Verleih uns Frieden – Mendelssohn)
  • Kies een titel, klik de map aan en ga naar de voor jou bedoelde partij. (bv. Verleih uns Frieden – Mendelssohn – Contrabass.pdf)
  • Kies rechtsboven de knop downloaden (direct downloaden) – Het pdf-bestand wordt dan direct gedownload en kun je deze afdrukken.
  • Met de terug-knop (de vorige pagina wordt geladen) van je web-browser kun je eenvoudig weer terug naar de bovenliggende map, om bv. een andere muziekwerk uit te printen.
    • Minder ervaren web surfers kunnen ook het desbetreffende tab-blad/pagina sluiten, om zo weer eenvoudig op deze nog openstaande website terug te keren. Daarna kun je desgewenst bovenstaand stappenplan herhalen om een andere muziekstuk te downloaden. (Het kan in sommige gevallen voorkomen dat je dan nogmaals het wachtwoord moet invoeren, hoewel meestal een keer al voldoende is)

Korte schematische weergave:

Downloads Leden (met wachtwoord beveiligd) ↔ Projectmap ↔ Muziekstuk ↔ Partij.pdf